Výroba a technológia
Spoločnosť sa profesionálnym prístupom zaoberá spracovaním hrozna, disponuje modernými technológiami viac stupňového procesu spracovávania. Nižšie sú čiastočne ukázané niektoré z nich.
Spoločnosť sa profesionálnym prístupom zaoberá spracovaním hrozna, disponuje modernými technológiami viac stupňového procesu spracovávania. Nižšie sú čiastočne ukázané niektoré z nich.
Najšetrnejší spôsob spracovania hrozna
Nastavenie viacerých spôsobov spracovania
1. pomletie, odzrnenie, 2. pomletie 3. odzrnenie
4. posunutie hrozna,
resp. rmutu bez použitia predchádzajúcich funkcií.
Plná automatika s digitálne riadeným pracovným procesom
Možnosť zvolenia programu pre celé hrozná, program pre červené víno,
buketprogram, pektinprogram, program pre aromatické sorty, stupňovité zvyšovanie tlaku v krokoch.
Mobilné celonerezové prevedenie s neobmedzenou dobou
naparovania pri teplote 110 ˚C
Chladenie s rozvodom dusíka
kompaktné riešenie pre chladenie a zohrievanie muštu alebo vína vodným chladiacim
agregátom Carrier 7 na biologické zníženie kyselín a stabilizáciu, reguluje sa teplota kvasenia a teplota skladovania
Na nakvášanie muštu červených vín a miešanie pomocou pneumatického piestu so špeciálne tvarovanými lopatkami, dvojitý plášť s reguláciou teploty /chladenie-ohrev/.
Automatická plnička TRIBLOK GAI – vstrekovanie vody na sterilizovanie fliaš, odsávanie vzduchu a plnenie dusíkom, plnenie pomocou patentovaných ventilov na tok vína, vstrekovanie neutrálneho plynu pred uzatváraním fliaš na zabránenie oxidácie a priesaku korku, uzatváranie fliaš bez vytvorenia pretlaku pri vsunutí korkovej zátky. Alternatívne sa používa aj šróbový uzáver.
Na aplikáciu samolepiacich etikiet na prednú a zadnú stranu fliaš.
Moderný membránový crossflow filter je vyvinutý na filtráciu aj malých objemov bez strát pri veľmi jednoduchej a rýchlej obsluhe, s ochranou proti chodu naprázdno, tlakovým čidlom, teplomerom a čidlom pre vypnutie filtra pri nízkom prietoku.
Nerezové nádrže na víno s riadenou atmosférou.
Dozrievanie červených vín.